LENDÜLETVÉTEL – engedélyezett, érettségire felkészítő tanfolyamok

60 órás érettségire felkészítő tanfolyamok – 2019/20

 

Felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó engedélyezett képzések.

Engedélyszám: E-000530/2014/D001 és E-000530/2014/D002

 

2019/20-as féléves tanfolyamainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik a törzsanyagot már ismerik, s az érettségire készülve  tudásukat rendszerezni szeretnék, illetve felsőoktatási tanulmányaikra szeretnének felkészülni. Tárgyaink (matematika, fizika) fókuszában a tananyag magabiztos elsajátítása mellett a mindennapi élettel összefüggő, gyakorlati ismeretek megszerzése is szempont. Kiemelt célja e tárgyak oktatóinak, hogy a hozzánk beiratkozók az elméleti összefüggéseken túl azok példákon keresztüli alkalmazását is el tudják sajátítani.

Kurzusaink a törzsanyag ismétlése, megértése mellett kiegészítő ismereteket és készségfejlesztést is garantálnak a diákjaink számára, amellyel nem csak hatékonyan teljesíthető az érettségi vizsga, hanem a majd a felsőoktatási tanulmányok és mindennapok során is alkalmazható magabiztos tudást is kapnak.

Kurzusainkat heti egy alkalommal, hétköznap délutánonként, vagy heti egy alkalommal, szombaton délelőttönként indítjuk, egyszer egy héten négyszer negyvenöt percben, illetőleg szombatonként ötször negyvenöt percben.

60 órás tanfolyamra az alábbi tantárgyakból lehet jelentkezni: matematika, fizika.

Választható tantárgyak  

Matematika

 Fizika

A tanfolyamok ára:

60 órás, féléves tanfolyamok: 44.000 Ft / tantárgy.

Oktatóink: A BME kiváló, nagy gyakorlattal, és hatékony oktatási módszerrel rendelkező oktatói, akik hosszú évek óta, a BME oktatók, hallgatók általi értékelésében az első 50-ben szerepelnek.

Jelentkezési lap

A kitöltött jelentkezési lapot kérjük a sardi[kukac]mti.bme.hu címre visszaküldeni.