Jelentkezés

 

Letölthető “Jelentkezési lap”  

Azokat a jelentkezéseket tudjuk hivatalosnak tekinteni és elfogadni és regisztrálni, amelyeket – az intézeti minőségbiztosítási dokumentumok között nyilvántartott és MBD 34.01. számmal jelölt  – “Jelentkezési lapon”

nyújtanak be.

A “Jelentkezési lap” megtalálható ezen információs oldal alján is, mellékletként.

A tanfolyamok a meghirdetett időpontban történő indításához kérjük a jelentkezések mielőbbi elküldését.

Csak kellő számú jelentkezővel indulnak a képzések!

A Jelentkezés menete:

I. A kitöltött, aláírt, céges jelentkezés esetén hivatalosan aláírt  “Jelentkezési lapot” az alábbi lehetőségek valamelyikén juttathatják el részünkre:

Emailben elküldhető:

A)  A tanfolyamszervező kollégánk email címére, amely megtalálható a tanfolyamok ismertetőjénél, illetve a “Munkatársak” menüpontban.

vagy

B) Az info(kukac)mti.bme.hu email címre.

Faxon:  a +36-1-463-2470-es faxszámra.

Postai úton: a 1518 Budapest, Pf.: 91 címre.

Személyesen:  nyitvatartási időben 1111 Budapest, Egry József utca 1. E épület XI. em 7. – előzetes telefonos egyeztetés után

II.  A beérkezett jelentkezésről és a sikeres regisztrációról  munkatársaink emailben küldenek visszajelzést a képzésre jelentkezőnek.

III.  A tanfolyamok indulásáról a  további információt a meghirdetett kezdési időpontot megelőző 8-10 munkanappal korábban küldjük ki a tanfolyami résztvevő részére, emailben.  Ha a tanfolyami díj fizetése díjbekérővel történik,  akkor a fizetési adatokkal ellátott díjbekérőt az email mellékleteként megküldjük.  Ha a tanfolyami díj fizetése számlával történik, akkor a fizetési adatokkal ellátott számlát az első képzési napon tudjuk átadni. Díjbekérővel történő fizetés esetén, a beérkezett, lekönyvelt tandíjról 2 héten belül, a befizetésről számlát állítunk ki.

Kérjük tisztelt partnereinket, hogy a zavarmentes kapcsolattartás, ügyintézés valamint a Számviteli Törvény előírásának betartása érdekében a “Jelentkezési lap” minden rovatát szíveskedjenek pontosan, olvashatóan kitölteni.

Mellékletek:

“Jelentkezési lap”

MINTA Képzési szerződés, tájékoztató jelleggel