Jelentkezés őszi tanfolyamainkra

Megkezdődtek a jelentkezések az őszi tanfolyamainkra.

Minőségügyi mérnök – minőségügyi menedzser tanfolyam

kezdés 2020. november 5.

A minőségmenedzsment rendszerekkel és modellekkel kapcsolatos rendszertechnikai, menedzseri, stratégiai, tervezési és szervezési, szabályozási és fejlesztési, jogi, szabványügyi és módszertani ismeretek összefoglaló és rendszerezett áttekintése, az eljárások és módszerek gyakorlása. A korszerű problémamegoldó módszertanok és eszközök megismerése.

Tovább a részletes programhoz és jelentkezéshez.

Létesítménygazdálkodás I. (Facility Management), menedzseri szint

kezdés 2020. október 6.

A létesítménygazdálkodás menedzseri, irányítói szintű ismereteinek az elsajátítása, a nemzetközi szakmai szabályokkal való megismerkedés. Egységes és átfogó kép kialakítása a modern létesítménygazdálkodás témakörében, beleértve a korszerű menedzsment ismereteket, a jogi hátteret, az új műszaki ismereteket és a pénzügyi vonatkozásokat is. Szakirányú egyetemi vagy főiskolai végzettségűek részére.

Tovább a részletes programhoz és jelentkezéshez.

Létesítménygazdálkodás egy félév, operatív szint

kezdés 2021. február

A létesítménygazdálkodás alapvető, taktikai és operatív feladatok irányításához szükséges ismereteknek az elsajátítása. Egységes és átfogó kép kialakítása a modern létesítménygazdálkodás témakörében, beleértve a menedzsment hátteret, az új műszaki ismereteket és a pénzügyi vonatkozásokat. Középfokú végzettségűek részére.

Tovább a részletes programhoz és jelentkezéshez.

 

A nyári szabadságok miatt, kérjük, hogy augusztus 10-től 24-ig az info@mti.bme.hu e-mail címen érdeklődjenek.