Április 01. Tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről

Tisztelt Érdeklődőink, Résztvevőink, Partnereink!

Az egészségügyi veszélyhelyzet miatt a következőkéről tájékoztatjuk Önöket.

A BME honlapján naprakész információt találnak az egyetemet érintő intézkedésekről.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az egészségvédelmi szempontok és a szerződéses kötelezettségek ésszerű összehangolásával segítsük résztvevőinket a további tanulásban a jelenlegi körülmények között is. Azon dolgozunk, hogy a résztvevőink folyamatosan megfelelő felkészítést kapjanak, és a tanfolyami vállalásainakat, vizsgáinkat  a veszélyhelyzet elmúltával lehetőleg a tervek szerint, illetve minél kisebb késedelemmel tudjuk majd megszervezni.

Ügyfélszolgálatunk működik, de a személyes megkeresés lehetőségét felfüggesztettük.

Kérjük tisztelt Érdeklődőinket és Résztvevőinket, hogy használják elsődlegesen az info@mti.bme.hu címet használják. További email címeket  és mobil elérhetőségeket a Rólunk-Munkatársak menüpontban találhatnak. Várjuk és fogadjuk üzeneteiket az Intézet Facebook oldalán keresztül is.

Képzéseink résztvevői számára kontakt alkalmak helyett átmenetileg, távolléti oktatás keretében elektronikus tananyagokat biztosítunk. Ez összhangban áll a felnőttképzés veszélyhelyzeti szabályozására vonatkozó kormányrendelet előírásaival. A veszélyhelyzet feloldása után, amikor a jelenléti oktatás megszervezése, illetve folytatása lehetségessé válik, azonnal tájékoztatni fogjuk az érintett résztvevőket. Konkrét tanfolyamokkal kapcsolatos információkat tanfolyamszervezőink küldenek kedves résztvevőinknek. Ha kérdésük, megjegyzésük, van, forduljanak hozzájuk bizalommal. Új tanfolyamokat jelenleg szintén elektronikus formában indítunk, és amint újra lehet, visszatérünk a kontaktórákra és a jelenlétet  igénylő gyakorlatok megszervezésére.

A jelenlegi helyzet az egész országot, így intézményünket is komoly feladat elé állítja. Közös érdek az egészség védelme, ezért előre is köszönjük konstruktív visszajelzéseiket és megértő együttműködésüket!

További sikeres tanulást és jó egészséget kívánva, üdvözlettel:
BME MÉRNÖKTOVÁBBKÉPZŐ INTÉZET