Energia hírek – 2017 június

Energia auditor/szakreferens tevékenység,

épületenergetikai követelményrendszer és tanúsítás

legfontosabb, legfrissebb információi, hírei

 

Két legfontosabb energia/energetikai tanfolyamunk az EU rendszerű energia auditor/referens továbbképző/felkészítő-, valamint az Épületenergetikai követelményrendszerre és tanúsításra továbbképző/felkészítő-tanfolyam.

Az előző 1998 óta, az utóbbi 2005 óta szemeszterenként képezi tovább és készíti fel sikeresen a résztvevőket – egyenszilárdságú keretekben – a három rokon gyakorlati tevékenységre, valamint a  Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara által szervezett, lebonyolított vizsgákra.

1.) A 2017/18 tanév őszi szemeszterére tervezett, megújított energetikai tanfolyamok – amelyekre a  jelentkezés folyamatos és a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni – az alábbiak:

  • 12-001: 10 képzési alkalmas EU-rendszerű energia auditor/referens továbbképző/felkészítő tanfolyam (üzemeltetésükhöz energiát fogyasztó iroda-, oktatási-, kutatási-, művelődési-, egészségügyi-, kereskedelmi-, pénzügyi-, lakó-, stb. létesítmények és épületek, azok energia rendszereinek/folyamatainak; valamint ipari-,  közlekedési-, és egyéb vállalkozások, továbbá azok technológiai-, és energia-rendszereinek/folyamatainak energia auditálásához, energetikai szakreferens tevékenység végzéséhez)

 A 2017. őszi szemeszterben ilyen tanfolyam terveink szerint október 4-én indul.)

1.2) 12-002:  5 képzési alkalmas Felkészítő tanfolyam a megújult épületenergetikai követelményrendszerre és tanúsításra

 2017. őszi szemeszterben ilyen tanfolyam terveink szerint október 20-án indul.     

2017.  június  15.

Dr. Emhő László  c. egyetemi docens, energetikai képzés vezető

BME Mérnöktovábbképző Intézet, emho@mti.bme.hu