Meghívó online tananyagbemutatóra

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Mérnöktovábbképző Intézete tisztelettel meghívja Önt Az adatértelmezés és –kommunikáció alapjai című 30 órás, online tananyagának bemutatójára, melyet tanároknak és az iparban dolgozóknak egyaránt a figyelmébe ajánlunk.

Az eseményre 2021. január 29-én, pénteken 12:30 és 14:00 óra között kerül sor Adobe Connect alkalmazáson keresztül, online módon.

A tananyag a most záruló  Data Understanding and Communication Knowledge and Skills for Trainers and Teachers in VET and HE projekt egyik végeredménye. Az ingyenesen elérhető, magyar nyelvű tartalom három modulra bontva, egy-egy adatértelmezési vagy adatkommunikációs készség köré építve segít a ma már elkerülhetetlenül szükséges alapkészségek elsajátításában: megfelelő kérdések és problémák beazonosítása adathalmazok alapján, alapvető statisztikai ismeretek, érvelések felépítése és előadása, valamint az adatok informatív és látványos megjelenítése.

A tananyagbemutató során megismerheti a tananyag felépítését, javasolt tanulási útvonalát, az (ön)értékelési rendszer működését, valamint az egyes készségek elmélyítését szolgáló példatárat. Röviden kitérünk arra is, milyen módszerekkel tudják a munkahelyi vagy iskolai (tovább)képzésbe integrálni a tananyag egyes részeit vagy egészét.

A részvétel ingyenes, de az online konferenciaalkalmazáshoz való hozzáférés  biztosítása érdekében előzetes regisztrációhoz kötött, melyet követően e-mailben küldjük meg a csatlakozáshoz szükséges linket is.

A regisztrációval együtt megkapja a hozzáférést a teljes tananyaghoz, valamint a tutori támogatással zajló próbaképzéshez, mely a bemutatóval veszi kezdetét. Reméljük, hogy ennek során kedvet kap a tananyag egészben vagy részben történő elvégzéséhez. A próbaképzés elvégzését követően (mely akár egy modul elvégzéséből is állhat) újonnan megszerzett vagy felfrissített készségeit online kitűzővel igazoljuk.

Jelentkezési lap: https://forms.gle/BVxQ5tmNimkLndocA