Jelentkezés

 

Letölthető “Jelentkezési lap”  

Azokat a jelentkezéseket tudjuk hivatalosnak tekinteni és elfogadni és regisztrálni, amelyeket – az intézeti minőségbiztosítási dokumentumok között nyilvántartott és MBD 34.01. számmal jelölt  – “Jelentkezési lapon”

nyújtanak be.

A “Jelentkezési lap” megtalálható ezen információs oldal alján is, mellékletként.

A tanfolyamok a meghirdetett időpontban történő indításához kérjük a jelentkezések mielőbbi elküldését.

Csak kellő számú jelentkezővel indulnak a képzések!

A Jelentkezés menete:

I. A kitöltött, aláírt, céges jelentkezés esetén hivatalosan aláírt  “Jelentkezési lapot” az alábbi lehetőségek valamelyikén juttathatják el részünkre:

Emailben elküldhető:

A)  A tanfolyamszervező kollégánk email címére, amely megtalálható a tanfolyamok ismertetőjénél, illetve a “Munkatársak” menüpontban.

vagy

B) Az info(kukac)mti.bme.hu email címre.

Faxon:  a +36-1-463-2470-es faxszámra.

Postai úton: a 1518 Budapest, Pf.: 91 címre.

Személyesen:  nyitvatartási időben 1111 Budapest, Egry József utca 1. E épület XI. em 7. – előzetes telefonos egyeztetés után

II.  A beérkezett jelentkezésről és a sikeres regisztrációról  munkatársaink emailben küldenek visszajelzést a képzésre jelentkezőnek.

III.  A tanfolyamok indulásáról a  további információt a meghirdetett kezdési időpontot megelőző 8-10 munkanappal korábban küldjük ki a tanfolyami résztvevő részére, emailben.  Ha a tanfolyami díj fizetése díjbekérővel történik,  akkor a fizetési adatokkal ellátott díjbekérőt az email mellékleteként megküldjük.  Ha a tanfolyami díj fizetése számlával történik, akkor a fizetési adatokkal ellátott számlát az első képzési napon tudjuk átadni. Csekkes fizetés esetén is a csekket az első képzési napon adjuk át. Csekkes fizetést csak minimum két  nem egymást követő napon tartandó képzési alkalmat igénybe vevő tanfolyam esetén vehető igénybe. Díjbekérővel, illetve csekken történő fizetés esetén, a beérkezett, lekönyvelt tandíjról 2 héten belül, a befizetésről számlát állítunk ki.

Kérjük tisztelt partnereinket, hogy a zavarmentes kapcsolattartás, ügyintézés valamint a Számviteli Törvény előírásának betartása érdekében a “Jelentkezési lap” minden rovatát szíveskedjenek pontosan, olvashatóan kitölteni.

Mellékletek:

“Jelentkezési lap”

MINTA Képzési szerződés, tájékoztató jelleggel